Aloe Vera gel s výraznou slevou

24.03.2014 22:01

Aloe - Jak získat velké slevy?

Dobrá zpráva je, že to není vůbec složité!

Nápoje Aloe Vera gel a další čisté přírodní produkty z této nenahraditelné rostliny koupíte přímo v shopu výrobce >>>>>>

Jednoduchá regitrace k velkoobchodním nákupům – snadné vyplnění přímo na FLP >>>>>

Výrobky FLP např. Aloe v era gel se totiž nejvíce šíří vzájemným doporučováním mezi spokojenými zákazníky a nezávislými distributory. Pokud se jimi stanete, máte ihned k dispozici VELKÉ SLEVY .

Jediné, co je třeba udělat, je stát se registrovaným zákazníkem, nebo distributorem.
Těmto, poskytuje firma SLEVU 30% *
bez jakékoliv podmínky budování distribuční sítě, odpovědnosti, poplatků, nucené aktivity, atp.

  • (Slevu 30% nelze vypočítávat z cen uvedených v internetovém katalogu. Ty jsou v tomto ohledu pouze informativní. Směrodatným zdrojem pro výpočet slevy je ceník pro distributory /zašleme na požádání při registraci/.)

Chcete-li nabídnout výrobky známým, můžete. Přidáte-li k tomu ojedinělý marketingový plán FLP a vlastní odhodlání, představí se Vám navíc ojedinělá obchodní příležitost. Silnou pozici výrobků si můžete ověřit na internetových stránkách zemí po celém světě. Viz: www.foreverliving.com. V ČR se očekává výrazný nárůst prodeje.

Pokud chcete získat výrobky se slevou, projděte spolu s námi následujícího průvodce.

Pravidla:

Nákup registrovaného zákazníka má jedinou podmínku a tou je minimální hodnota nákupu ze skladu v hodnotě min. 60 € (platí se v českých korunách, tedy min. odběr je cca 1.550,– Kč, /již v nižších nákupních cenách/ dle aktuálního kurzu euro). Tento minimální odběr ze skladu platí pro každou jednotlivou objednávku. Žádné jiné podmínky se na registrovaného zákazníka nekladou.

Výhody:

1. Výrobky jsou vynikající kvality, mají výrazný pozitivní zdravotní efekt, mají podporu lékařů. Nabízíme široký výběr zboží.

2. Kromě objednaného zboží a dopravy nic jiného neplatíte, prodejní ceny jsou jednotné v celé ČR. Registrovanému zákazníkovi se neuzavírá možnost stát se také distributorem, pokud bude mít zájem.

3. Jako registrovaný zákazník, máte ihned výhodu 30% slevy při nákupu výrobků FLP. Jako distributor máte tutéž výhodu, 30% (zisk z ceny prodejní je 42%) slevu při nákupu výrobků a po zaškolení otevřenou cestu k získání vedlejšího příjmu, či využití možností postupu na vyšší pozice a vyšší příjmy podle marketingového plánu firmy. Kariérový žebřík vede pouze nahoru, žádnou dosaženou pozici znovu neobhajujete jako u jiných systémů.

4. Každý kdo alespoň jednou měsíčně objedná výrobky ze skladu, získá zároveň barevný časopis FOREVER s články od lékařů, zkušenostmi uživatelů a dalšími praktickými informacemi z oblasti welness a zdraví.

Co musíte udělat, abyste mohli nakupovat se slevou 30%?

  1. Vyberte si z ceníku pro distributory zboží v minimální hodnotě 60 € (ceník vám obratem zašleme poštou s registrací). Zboží se platí v českých korunách, takže celková minimální cena objednávky musí být cca 1.550,–
  2. Podepište vyplněný formulář a objednávku (objednávku stačí poslat emailem). Formulář obsahuje stručné osobní údaje a objednávka soupis objednaného zboží.
  3. Odešlete formulář a objednávku na naši adresu (viz. Kontakt). Formulář překontrolujeme a necháme potvrdit firmou. Následně vám bude zasláno zboží a potvrzení o registraci.

Pokud máte závazný zájem o zaslání registračního formuláře a dalších informací, které Vám umožní nakoupit se slevou a zároveň Vám otevře možnost stát se i nezávislým distributorem těchto vynikajících výrobků, zašleme Vám všechny podklady poštou. Pošlete nám email, případně připojte Vaši poptávku k Vaší objednávce v našem E-shopu.

Zpět